СЪЗДАВАНЕ

Основана през 2005 г. в гр. София, България, СТУДИО ГУРКОВ е фирма специализирана основно в областта на ландшафтната архитектура.

ДЕЙСТВИЯ

Ние се стремим да проектираме места, които изискват прецизна естетика, като добавяме емоцията и интригата на човешките възприятия. Страстта към дизайна ни кара да преследваме проекти, изискващи оригинална мисъл и детайлизиране, основавайки се на дългогодишен опит и голямо разнообразие от строителни техники.
Анализирайки всички аспекти на ландшафтната архитектура, нашето студио е завършило множество проекти, различни по вид и естество на различни места в България и извън нея, вариращи от: обществени пространства, молове, офис сгради, паметници, монументални комплекси, музей, спортни и рекреационни комлекси, ландшафт на магистрали, гробищни паркове, сметища, обекти, свързани с културното наследство и паркове до висок клас жилищни имоти.

Цели

Целта ни е да проектираме и реализираме иновативно, с приемственост за създаване на устойчива социална и екологична среда не само за отделния индивид, а и за обществото.